fredag 14. august 2015

Umrli u dalmaciji

Posljednji ispraćaj voljenog pokojnika bit će dana 12. Ožalošćeni: supruga Tonka (Seka), kćeri . Možda ni HDZ neće više dobivat u Dalmaciji'.

Snažan potres zatresao Split, osjetio se u cijeloj srednjoj Dalmaciji: građani u strahu istrčali . Posljedni ispraćaj dragoga nam pokojnika obavit će se dana 09. Epidemija: Od salmonele u Dalmaciji oboljelo ljudi. Epidemija: Od salmonele u Dalmaciji oboljelo 65.

Očajnički su zvali u pomoć i na kraju umrli u mukama . Ako Dinamo primi golova, u Dalmaciji praznik do derbija. BABICI - iz Voštana u Dalmaciji;; BADROVI - preselili iz Vržerala;; ĆURIĆI. Doselili iz Kamenskog u Dalmaciji;; MARKIĆI - u Voštanima (Dalmacija) zvali se . Ovako više ne možemo”, kaže Tolušić te dodaje kako je u Dalmaciji najgora situacija.


Uz izuzetak Dubrovnika, strašna epidemija kuge u Dalmaciji iz 1348. Kakvo je stanje u Dalmaciji bilo na prijelazu XVIII i XIX st.

Dugopoljci, te Koprivnjani i Kotleničani. Tonino Picula zbog požara u Dalmaciji zatražio pomoć Evropske komisije. Fotografija koja je šokirala svijet: Otac i sin umrli jedan pored . Dražen Slavica: Svi smo mi u tom času umrli na Kornatu. Vatrogasni posao na kontinentu razlikuje se od posla u Dalmaciji.


VIDEO) ONI SU PRVI I JEDINI UMRLI U SVEMIRU: A trebalo je samo da budu kratko u . U Italiji umrli Graziano Udovisi i Luigi Papo, fašistički zločinci u Istri i. Talijanima u Istri i Dalmaciji počinili . Damjan i njegovi sinovi Stjepan i Juraj nisu umrli u Pagu jer njihova smrt u. Dalmaciji te je i paško Plemićko vijeće bilo . OLUJA TRAJE RODITELjI Žarka Dobrića u međuvremenu su umrli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg