tirsdag 4. august 2015

Møbellakk med farge

Pass på å beskytte dine treverk og møbler innendørs med lakkfarge av høy kvalitet fra Beckers. Bistrotlakk er en innendørs lakk beregnet på møbler, trapper, listverk, gulv, paneler etc. Original Møbellakk halvblank er en klarlakk for innendørs lakkering av møbler og andre elementer.

Husk at farger på en nettside aldri kan gjengis helt nøyaktig. Original Møbellakk halvblank er en klarlakk for innendørs lakkering av møbler og andre elementer av tre som krever en slitesterk overflate. Polituren påføres med pensel på samme måte som vanlig lakk.


Gjenta behandlingen inntil ønsket dybde i farge og glans er nådd.

Eieren vil gjerne friske det opp i en mindre gul farge. For Quick Bengalack Rett på rust og Quick Bengalack Universallakk kan vi blande til den nyansen du ønsker! TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre.


Vi fyller spraybokser med lakk i valgfri farge og kvalitet. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male . Fargesette i ny farge, Beiset og lakket, Lakk må fjernes med en maling- og lakkfjerner. Deretter må overfalten vaskes med rødsprit og slipes lett over med .

Liberon Stripper fjerner lakk og maling skånsomt og gir en ubehandlet. Liberon Bistrot lakk finnes i flere farger og kan brukes direkte på ubehandlet treverk. Disse kan man blande i nærmest hvilken som helst farge.


Farger for de fleste materialer innen- og utendørs. Problemet er at treverket mørkner veldig med årene. Nå er det på tide å gjøre noe: Sett farge på furua! Mal den, lakk den, beis den eller lasér den. Se det store online utvalget av Maling, lakk og olje hos BAUHAUS.


Farge ute Ta i bruk Årets Farge – utendørs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg