onsdag 19. august 2015

Nye dørhåndtak til gamle dører

Dørhåndtak og vridere for bruk innendørs. Store deler av utvalget er velegnet for både nye og gamle dører. Se vår overflateguide for hvilke typer overflater .

Passer ikke det gamle dørgrepet i messing til den nye låsen i rustfritt stål? Jeg har noen gamle dører som skal pusses opp. Sverige,og da fikk jeg vite at jeg måtte ha en . Driver og pusser opp en gammel leilighet.

Tenkte å skifte dørhåndtak på dørene, men det er ikke så lett. Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Dørhåndtak. Her finner du et stort sortiment med dørhåndtak til innerdører og ytterdører. Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer dørvridere, som kan brukes både til gammel og nydør. Vi har noen gamle dører som antakelivis er fra 60-tallet og der er.


Forsøker å bytte håndtak på en gammel dør for å ´freshe´den opp til, og har. Neste problem er at nye håndtak ikke passer i gamle låsekasser. Alle Gamletrehus sine dørvridere gir dører karakter. Vi kaller gjerne dørvriderne for Dørens .

Se mer om Dørhåndtak, Dørhåndtak og Frontdører. Bare husk at gamle dører gjerne har andre mål enn nye. Nye, pene dørhåndtak kan gjøre stor forskjell på døren inne eller ute. Er kjøkkenet slitt og gammelt kan du male frontene, og bytte håndtak samtidig.


Hengslene på både gamle og nye dører er felt inn i dørbladet og. Er det noen erfarne håndtverkere der ute som kan hjelpe meg? Molo - Bygningsvernsenter - Oslo - Dørvridere - dørhåndtak - gamle dørhåndtak - Langskilt til funkis dørhåndtak.


Låser, ringeklokker og tilbehør til dører. Dørhåndtak og andre beslag til innerdører. I gang med renovering av de gamle dørene eller blir det nye? Våre dørvridere passer til både nytt og gammelt. Forum for alle som er interessert i gamle hus - interiør, eksteriør og.


SV: Overskrift (fylles ut ved nye innlegg)Gamle dører jeg ikke orker å . Restaurer de gamle vinduene selv, fremgangsmåte tips og råd. Vi kjøpte nye, det ble billigst og minst arbeid! Det er svært lett å skifte ut innvendige dører selv.


Du har kanskje tenkt å friske opp huset ved å sette på nye dørhåndtak og nye nøkkelhullbeslag? Da løsner den gamle døra, og du kan installere den nye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg