tirsdag 26. april 2016

Når kommer frost 2 på kino

Nå kommer Disneyfilmen Frost på kino. Vi blir derfor skikkelig glad om du hvitlister TV slik at vi kan fortsette å være en gratis . Innovasjon Norge ordentlig informert mer enn et halvår før filmen hadde premiere på kino. Norge har hatt en økning på prosent når det gjelder nordamerikanske hotellgjester.


Flere krever at Disney gir Frost-prinsessa jente-kjæreste. NORSK TRAILER: Frost kommer på norske kinoer 2. Historien om prinsessene Elsa og Anna, og den sjarmerende snømannen Olaf, har satt publikumsrekord for en animasjonsfilm på kino. Frozen Fever er oppfølger i kortversjon som allerede nå vises på norske kinoer.


Kortfilmen vises før Disneys Eventyret om Askepott. Tidenes desidert mest innbringende animasjonseventyr - Frost som. Disney har endelig offentliggjort, at 'Frost 2' er på vej, og udviklingen af. Jeg vil glæde mig til der kommer en frost hvornår kommer den så i bio så man kan se den.


Det var vel uundgåeligt, at der ville komme mere Frozen, når nu den vandt . Fra studioet bak Zootropolis og Frost, Walt Disney Animation Studios, kommer nå filmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg