tirsdag 12. april 2016

Spikerplugg leca

Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. N er velegnet til betong, massivstein, hullstein, hull-. Skal man feste lektere til en murvegg er spikerplugger, som egentlig er en skrue i en plastplugg, en utmerket løsning.

Spikerplugg til treverk mot betong og murstein (må ikke brukes i porebetong og Leca). Gjennomgående montasje, du trenger kun hammer og bor. De har såkalte spikerplugger, men i for små dimensjoner. Skal feste ytterdør i leca (iso) og tror jeg kommer til å feste noen tynne kryssfinerplater på hver side i . Spikeren er spiralprofilert og forsinket.


Pluggen er av nylon og utstyrt med krage. Spikerplugg i polyamid med formontert spikerskrue i elforsinket stål. Brukes i betong, natursten, lettbetong, LECA, . Ekspansjonsplugg og spiker til feste i betong og murverk.


SPIKERPLUGG 6X50MM PAK 10 MED SENKHODE-KRAGE. Kan benyttes i hullblokker, Leca og gassbetong (med redusert uttrekkskapasitet). Spikerplugg elf; 8214- Spikerplugg bronse; 8214- Spikerplugg hvit. Skrue med meget store gjenger for bra håll direkte i . Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn pluggen, og den sitter klar til å ta imot spikerskruen som både kan bankes og skrus . Monteres i materialer som er for harde til å slå inn stift alene eller er for løse til å gi sikkert feste alene. Brukes i betong, natursten, lettbetong, LECA, tegl og gips.


Lettbetongplugg GB er ideell for montering i lettbetong og leca, med tre-. Kjøp SPIKERPLUGG/FASADEPLUGG MARKT billig og raskt på nett. De minste spikerpluggene kan bære kg i lettbetong og ca kg i murstein. Til rask montering av trelekter, sokler,.


Til feste i porøse materialer som lettbetong og Leca. Hver farge angir hvilket bor og skrue du skal bruke. TPH-plugg med høy ytelse virker godt i mykere materialer som lettbetong, LECA eller Siporex. ESSVE SPIKERPLUGG 8-30-HF MKR BL (25), 170 Pk, Kjøp. Murer av lettklinker (for eks.


Leca) slemmes en gang. På utstikkende sokkel bør det støpes hulkil. Brukes i betong, natursten, lettbetong, LECA, hulltegl, tegl og platematerialer. Bruksområde: Treverk mot betong og mursten (må ikke brukes i porebetong (lettbetong) og Leca. Spikerplugg MNAF HVIT 5X30mm 1429044153Spikerplugg MNAF BRUN 5X30mm.


Lettbetongpŕuggen kan Deny-ttes fall Iettbetong 0g Leca. Spikerpluggen kommer ferdig med spiker og plugg. Den dytter du inn slik at kun spikerdelen er utenfor hullet, deretter banker du den inn med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg