fredag 15. april 2016

Trekk til moped

For din egen sikkerhet bør du velge produkter som er testet og godkjente. Vi arbeider hele tiden for at vår MCbeskyttelse og klær skal oppfylle kravene i de .

BufretLignendeEkstra kraftig, til moped eller scooter. Beskytter mot regn, snø, blader/kvister fra trær, m. Generelt: hei jeg lurte på hvor man får kjøpt trekk til og ha over mopeden når det er dårlig vær. Baotian scooter med dårlig axx og trekk-kraft etter.

Link til noen i Osloområdet som selger Mc/moped trekk. Vi skal slutte med moped å selger derfor ut lageret av scooter trekk for en billig penge. Mopeden er solgt og jeg har et trekk jeg ikke lengre trenger. Beskytt sykkelen og mopeden mot regn, snø, støv og skitt. Dette supre trekket av kunststoff måler 2x 1cm og trekkes enkelt på og . MC-Lan Rogaland Motor-Import SCOOTER TREKK - Beskytter sykkelen din mot vær, skitt og forurensning.


Laget av et stoff som ikke lager riper i . Vi har nye og brukte motorsykler, mopeder og scootere. Autorisert verkste stort utvalg av deler og utstyr.

Trekket på bildet er en testvinner og koster 59-, men du får også enklere. Alle trekkene kan brukes til alt fra tung motorsykkel til scooter og moped og kommer . Nå er det vel litt forskjell på fly og mope er det ikke? Mopeden henter trekk-kraften fra bakhjulet som konstant er i kontakt med bakken. Produktdetaljer; Produktlinker; Tips en venn. Garasjetrekk i PVC for mope scooter og lett MC.


Overtrekk til å legge over et scootersete. En go gammel moped kan være like interessant. Den er en Victoria, men er nok bedre kjent som Trekk-30.


NBF-basen inneholder brukte originale bildeler som er blitt demontert hos en rekke av de største bildemonteringsbedriftene i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg