mandag 25. april 2016

Led belysning trapp

Trapper kan være skumle i mørket, men LED-lys i ulike varianter kan løse problemet. Overordnet kategori: Gjør det selv; Kategori: Belysning; Skrevet av Kyrre. Hvordan man bruker LED-strips til dette formålet avhenger veldig av trappen det skal .

Belysningen av trapp har flere funksjoner, både utendørs og innendørs. Spesialdesignede LED-armaturer gjør at lyset faller ned på trinnet. SMART LED trappebelysning - Lys der det trengs, når det trengs!


Det er mange som vil sette lys på trappa i huset sitt.

RGB trapp/ terrasse lys med sett av og RF kontroll. Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter. Trappebelysning er et undervurdert felt, men skikkelig lys i trappa kan.


LED-systemet kan selges i metervare, i ruller opp til fem meter. Betegnelsen LED Strips benyttes om remser med mange LED plassert etter hverandre. Lamper for innfelling i mur og trapper utendørs.


Innfelt belysning og utendørs vegglampe. Se vårt utvalg av belysning til ditt hjem - nesten bare LED produkter.

Våre LED spottere til trapp har levetid fra 25. Har for tiden veggen i trappeoppgangen åpen og vurderer om jeg skulle ordne meg led-lys som følger trappetrinnene oppover. EasyLED Øcm Trapp- og fasadespott (dimbar), ute Integrering av våre. Vårt utvalg strekker seg fra den lille reservedelen som må erstattes, til belysning som løfter hvert prosjekt flere hakk.


LED-Lys i trappen er en eksklusiv og dekorativ lyssetting. Dette gjør trappen til et fint møbel og du får et eksklusivt preg på den. Jeg tenker å legge enkel led belysning i trappa med sensor, en sensor oppe og en nede. Vi har kun en lysbryter til trappa og den er på motsatt . Alt skulle være kvalitet og ikke minst ønsket Espen LED-belysning i. Har man en trapp i en U-variant som går over flere etasjer, vil det i de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg