onsdag 13. april 2016

Jordspyd som fundament

KRINNER Skruefundament skrues i jorden med håndskruetrækker. Det går hurtigt, det er stærkt, det holder. Hei, jeg har tenkt å bygge et 2x4meter uthus i en graders skråning, det er bare steinhard leire der.

Jeg tenkte å gjøre dette veldig billig og slå . Fundament- eller jordspyd er en enkel måte å fundamentere på. De er laget av varmforsinket stål og passer til ulike trestolpedimensjoner mellom og 1mm. Noen som har brukt disse som søyle-bærere(jordspyd) til terasser, og evt erfaringer?


Iflg leverandør kan de brukes såvel som fundament til . Fundament Om du velger en løsning med søyler (1) eller jordspy må du uansett måle nøyaktig ut hvor disse skal stå. Søyler må fundamenteres i frostfri dybde, . Jordspyd er normalt utført som en kobberkledd stålstang som man driver ned i bakken. Med jordspyd lager du raskt fundament for levegger, plattinger eller andre enkle bygg.

Lurer rett å slett på om jeg låner et 200mm jordbor og borrer stk (2x3) hull 1m ned med støperør og bjelkesko for fundament? I stedet for Sti er det mulig å bestille stolpen med egen enkel logo. Turstikka leveres med fundament, jordspyd eller fjellfeste.


Oppstikk sveises til armering fundament scene. Oppstikk sveises til armering fundament ringmur spiler. Det jeg lurer mest på er hva man best bruker som fundament. Dette kan være et eller flere sammenkoblede jordspy uisolert kobberleder som kan være forlagt under bygningens fundament eller andre jordmetoder. HMS-skilt som kan tilpasses helt etter deres ønske og behov.


Hvis du trenger monteringsmateriell som f. Jordspyd og/eller jordplate som slås loddrett ned i grunnen. Elektroder (bånd eller tråd) i fundament, dvs. Skiltklammer, skråstøttebeslag, jordspy fjellfester, stålfundament, stolpefundament,.


I første omgang trenger jeg bare få laget fundament for gjerdestolpene. Jeg forsøkte å slå ned jordspyd for gjerde nr men møtte stein, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg