fredag 22. april 2016

Perfect home lykt

Christmas Dream rund lykt med stjerner og hjerter HØcm før 2nå 179. Homeparty er derfor en fantastisk måte å kjøpe interiør på; du kan handle i et hyggelig og . Her finner du et stort utvalg av flotte produkter; lykter, tekstiler, stilige puffer, flotte rammer, kasseroller og en rekke fantastiske juleprodukter.

Jeg er ny forhandler i Perfect Home i Hedmark Kongsvinger området. APRIL Mathilda lykt er en av våre nyheter denne våren. To see more from Perfect Home AS on Facebook, or create an account. Den har hengt oppe i vinduet i kanskje en måned før den nå har samlet støv i lengre tid siden jeg ikke lenger har noe .

Lykt - vase fra Perfect Home, i serien Livorno selges til kr. Velkommen til Perfect Home – en verden av vakre interiør og spennende. Lykt m/oppheng stk h: med oppheng cm 25-. Kjøp en Cannes lykt/vase, et par svibler og litt mose, og vips har du en nydelig julegave - eller førjulsgave.


I ukene 49-får du denne lykten/vasen til kr 34- . EXCLUSIVE OFFER UKE Perfect Home har flere produkter i kolleksjonen som virkelig gir den flotte, magiske stemningen i hjemmet. Vår flotte Cartagena lykt får du for KUN kr 24- (ordninær pris kr 64-). Tilbudet gjelder til lageret er tomt, men vær rask. Perfect Home har flere produkter i kolleksjonen som virkelig gir den flotte, magiske stemningen i hjemmet.


Ny hurricanestake med høy fot og sylinderglass. Brennes kun med store telyse da kubbelys kan bli for varm og glasset . APRIL Vår nye Club lykt i bambus kommer i to ulike størrelser. Venice vegglykt til kr 64- er en av høstens populære nyheter.


APRIL Endelig kan vi vise våre nye og lekre lys i elfenbensfarge med hyssing. Disse kommer i flere størrelser og er som en lykt i seg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg