mandag 25. april 2016

S well flaske

Legg til en artig og spennende vri på din Swell flaske. Dette er S`wells populære flaske i Color Block Collection. S`well AFTER DARK vakuum isolert flaske, 500ml.

S`well BEACH COTTAGE vakuum isolert flaske, 260ml. Dette er S`wells super flaske i WOOD COLLECTION serien. Søk etter swell drikkeflaske returnerte treff.

Ingen produkter ble funnet for søkeord swell drikkeflaske. For dager siden - S'well flaskene kommer dessverre ikke inn igjen hos Agent M. S'well flasker selges nå KUN i mote og interiørbutikker rundt omkring i Norge. Kjøp ny miljøvennlig vannflaske fra S`well på nett - Bolina.


Ved å kjøpe en S`well flaske vill du være med å støtte UNICEF som gir rent . Jeg slet med å bestemme meg for hvilke flasker jeg hadde lyst på, men valget falt til slutt på disse nydelige flaskene fra S'well. Siste sjanse for å få seg en Swell flaske på salget! Snart er det vår og sommer :) Selv om det ikke kjennes slik ut når det stomer som værst rundt ørene.


Alle forhåndsbestillinger blir sendt as we speak#1043351; Sommerens fresheste drikkeflaske i tre forskjellige størrelser.

Den eneste flasken som ser like bra ut, som den gjør deg godt! The S`well bottle lekker ikke, smaker selvfølgelig ikke av stål, og holder drikken din kald i timer . Nå syns vi det var på tide å glede en av våre fine kunder med ennå en fin premie, og valget denne gangen falt på de superkule . Beautifully crafted stainless steel water bottles keep drinks cold for hours and hot for 1 while giving back to those in need. Alle S´well flasker er BPA frie og motstandsdyktig mot bakterier og lukt. De hverken inneholder eller lekker giftige stoffer i din drikke. Kjøp Rosé Drikkeflaske Rose Gold fra swell online at Miinto.


Find mange andre S'well produkter hos miinto. S'well drikkeflasker ble lansert i NYC i 20med ett mål for øye, nemlig å. Med en S'well drikkeflaske kan du holde drikken varm i opptil timer, eller omvendt holde drikken kjølig i opptil timer. Alle tåteflaskene leveres med flaskesmokk av medisinsk silikon som oppfyller.


Kjemikaliefrie flasker i rustfritt stål, som kommer i mange . Selv kjøpte jeg min første S'well-flaske i går. Min er størrelse M og har designet som heter blonde wood – altså en av modellene som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg