onsdag 27. april 2016

Decra stratos pris

Decra Classic er bygget opp av en kaldvalset stålplate. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Decra Stratos takpanner - et stilrent og elegant tak med en særpreget struktur og profil som skiller seg ut.

Alle priser i prislista er veiledende priser eks mva. Decra Stratos - Decra het vakreste og mest solide du kan legge på taket. Decra stratos før Decra stratos etter 4. Kontakt nærmeste varehus for et godt tilbud på det du trenger til ditt tak.

Decra Classic er et tak som er like solid som det er pent. Har nettopp sittet og regnet på hva det koster og få et komplett decra tak på mitt hus. Er nå ute etter deres priserfaring på decra.


Vi håndtere decra tak classic og nye varianeter; decra eleganse og decra stratos. Da lanserte produsent Decra Elegance og Decra Stratos. Vårt søsterselskap Nor-Dekk AS har alt av takprodukter til markedets laveste priser.


Decra kan legges på tak med fall ned til 10° (12°for Decra Stratos). BAK VÅRE GODE PRISER FINNES TJENESTER SOM GJØR DEM ENDA. Beregn prisen på nyt Decra Stratos tag online her. Vi er landsdækkende, og vi giver års garanti på alt Decra Stratos Tag. Någon där som har erfarenheter av decra stratos?


Med Decra er du garantert et tett og problemfritt tak i mange tiår. Utifra dette vil forhandleren kunne gi deg pris-. Benyttes sammen med innfesteskinne D-125. Passer til Decra Stratos, Classic og Elegance, Isola Powertekk og Lindab Roca.


Decra Elegance pris 112mHuset er på 112mi grundplan. Decra Classic, Decra Elegance eller Decra Stratos. Beregn prisen på et nyt tag online på minutter og få et gratis møde og et tilbud fra. Decra Stratos: Stratos er den mere moderne valgmulighe da den ikke er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg