onsdag 20. april 2016

Pris på skigard

Vår skigard er håndverk og skal være budbringer av vår kulturhistorie. Skigard er en av Norges eldste og største kulturikoner. Skigard med granstaur og ståltrå kr 23- pr meter.

Skigard med einar staur og ståltrå kr 25- pr meter . En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer. Jo mere ujevn skigarden var, desto større hinder for dyr som planla å hoppe over. Skigard får du ferdig montert, eller du kan bygge den selv og vi hjelper deg i.

Tradisjonell skigard med gran og einerstaur er mest brukt. Ta kontakt for et godt tilbud på skigar vanligvis ingen tillegg for hjørner og ender. Disse aktørene produserer skigard Valdres - de fleste setter opp på hele Østlandet. Les mer om forventet levetid og pris på skigard her. Vi produserer skigard med seinvokst staur med skier fra egen skau i Brumunddal.


Gjør det sjøl (pris per meter skive og impregenert staur), 16- pluss mva . Selger også skigard virke, om du ønsker og gjøre jobben selv. Vi leverer ulike typer portstolper og portløsninger. Ta kontakt for tilbud og gratis befaring.

Nordseter Fjellpark Servicesenter selger norsk skigar porter og gjerdematerialer. Pris avhenger av materiale, dimensjon, lengde og antall. En skigard er ikke bare et gjerde, en skigard understreker eiendommens særpreg og gir en uni. Ferdig montert skigard m/sentvokst granstaur og kløvd ski av gran, montert med jerntråd Kr. Ferdig montert skigard med einerstaur Kr.


Noen med erfaring med å sette opp skigard? Tips på leverandører med god pris på materialer? TRØNDERSKIGARD er en moderne utgave av en tradisjonell skigard.


Priser i (parrantes) er pris for virke, dersom det er vi som utfører monteringen av . Skigard Skigardproduksjon er en av mange aktiviteter Nord-Odal. Pris på ferdig oppsatt skigard varierer etter terreng, tetthet på skigarden, høyde og om det . Meget smukt, sa den danske damen i fjellturantrekk. Da hun gikk forbi hytta vår, ba hun om å få lov til å ta et bilde av den nye skigarden og de . Skigarden består av skier og staur det benyttes vidjeband til sammenbinding. Skiene trenger ingen annen overflatebehandling enn solbrenning, som gir lang .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg