onsdag 27. april 2016

Tapetsere over gammel tapet

Gammel tapet kan i mange tilfeller tapetseres over. På gammel tapetvegg: Slett og jevnt tapet som sitter fast og tett, kan brukes som underlag. Når du tapetserer, skal du alltid begynne i hjørnet. Rull gjerne over skjøtene med en skjøterull for å sikre at de sitter ordentlig.


Så det går greit å legge over noen ganger, men en tvinger jobben seg frem. Har selv tapetsert utenpå gammel tapet med godt nok resultat, men vil anbefale at . Den vanligste feilen er å tapetsere over gammel tapet.

Dette kan gå bra dersom det gamle tapetet har godt feste, men dette er det vanskelig å . Sparkle over alle ujevnheter, der du har fjernet gammel tapet og gamle skruehull. Om din gamle tapet har struktur bør du ikke sparkle flekkvis . Glem maling: Tapetsering er både enkelt og kjapt. Velg et fibertapet eller tapet med fiberbakside - da kan du rulle lim på veggen og . Vi skal sette opp nytt tapet på en allerede tapetsert vegg. Må vi fjerne det gamle tapetet først, eller kan vi tapetsere rett utenpå?


Du kan gjerne tapetsere over en gammel tapetvegg, men bare hvis det gamle sitter godt og er slett. Eventuelt kan du etterlime løse hjørner og .

På gammel vinyltapet og tekstiltapet skal ytterste sjikt alltid fjernes. Ved tapetsering med tapet med sterk farge, anbefaler vi å grunne med tilnærmet lik farge som tapetet. Påfør lim (bruk overlappslim på den smale stripen av forrige lengde). Har akkuratt stått ovenfor samme problemstilling , gammel strie som skulle bli glatte vegger.


Du har kanskje gammel tapet i flere rom som du ønsker å fjerne? Før vi snakke om hvorvidt det er mulig å lime tapet på gammel tapet, må du forstå. Når du ikke kan tapetsere i den gamle og hva de skal gjøre i slike tilfeller?


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere tapetsert vegg. En kan også legge tapet oppå veggfornyer. Tapet med hundre prosent fiber kan en tapetsere oppå.


Her finner du svar på noen spørsmål om tapetsering vi har fått inn. Og når er det greit å bare sparkle over ujevnheter og skjøter? En ikke vevet-tapet, som går kant i kant, gir ingen skjøter. Før lime veggene av gammel tapet med nytt materiale må fjernes.


Verre er det med gammel tapet eller malte vegger med hull, skrammer og sår. Vær bare klar over at ulike tapet og ulik lim har ulik styrke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg