torsdag 14. april 2016

Takrenne stål

Icopal takrenner stål - hindrer vannsprut og nedfukting av veggen. Solid og galvanisert stål som tåler et tøft klima. Stål takrenner kombinerer styrke og utseende. På godværsdager er det enkelt å være takrenne i Norge, men når regn, blåst, snø og is legger bredsiden til . Temperaturendringer fører ofte til store materialbevegelser. Dette kan gi sprekker og lekkasjer i takrennene.


Plastmo takrenner monteres med bakkanten først.

Fordelen med dette er at takrennen kan monteres eller skiftes ut etter at taket . Isola Ståltakrenne er et komplett takrennesystem til bygninger med skrå tak. Kombinasjonen av stål og plast gir takrennesystemet stor stabilitet og styrke. Med ståltakrenner fra Icopal får du et takrennesystem som tåler det tøffe norske klimaet og som tåler store belastninger over lang tid. Lindabs takrenner i stål er et av markedets mest omfattende og prøvede takavrenningssystem. Med det nye snapp-systemet blir dessuten monteringen enklere . At vannavrenning fungerer er svært viktig for å beskytte husets reisverk og innside fra nedbør.


Takrennesystemet er komplett med deler og tilbehør og kan benyttes på alle bygg, nye og eldre - fra bolighus til store . I alle tilfeller kjøper du delene løse og setter dem sammen. Isola takrenne er meter og har en diameter på Ø 1mm. Stål; Ø 1mm; God korrosjonsbeskyttelse; Sintef godkjenning. Stål er det overlegent beste materialet for takrennesystemer.


Takrenner fører vann bort fra vegg- og takkonstruksjoner og forhindrer at disse trekker til seg fuktighet og råtner. Plannja Colour System takrenner, se alle fargene her. Vi montere takrenner i Stål, plast og aluminium i ulike farger på beste pris. HBP belagt stålrenne med kapasitet for store tak. Noen som har tips og råd når det gjelder takrenner og beslag?


Delene er utført i prelakkert galvanisert stål eller lakkert. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg