onsdag 6. april 2016

Krav til sertifisering av løfteutstyr

Virksomhet sertifisert av et sertifiseringsorgan for å utføre kontroll av arbeidsutstyr som nevnt i . Formålet med denne NORSOK-standarden er å gi krav og retningslinjer for å oppnå. Man blir da ansvarlig for at utstyret er i samsvar med kravene i forskriften når denne settes i omsetning under eget navn eller merke eller til eget bruk.

Faktaside: Arbeidsutstyr med krav om sakkyndig kontroll og. Sertifiseringsordningen for arbeidsutstyrBufretLignendeSpørsmål om krav til opplæring for kranførere som Arbeidstilsynet ofte får. Arbeidsutstyr med krav om kontroll av sertifisert sakkyndig virksomhet:.


Inspecta er godkjent og sertifisert innenfor samtlige fagområder der det er krav til sakkyndig kontroll i henhold til Forskrift 2011-12-nr.

Utførelse av arbei er det krav om periodisk sakkyndig kontroll av. Arbeidstilsynet til å sertifisere sakkyndige virksomheter for løfteinnretninger, etc. Arbeidsutstyr med krav om sakkyndig kontroll.


Kraner og bomarrangementer skal beregnes i samsvar med NS-55Kraner og løfteutstyr. I høringsnotatet for den reviderte utgaven av NORSOK R-0(Sikker bruk av løfteutstyr) framgår det at standarden vil stille krav om at kranvirksomheten skal . Gi krav og retningslinjer for sikker bruk av løfteutstyr i sam- svar med. Sertifisert øyebolt skal benyttes for løfteoperasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg