fredag 27. mai 2016

Dressurhalsbånd med fjernkontroll

Fjernkontroll 3meter rekkevidde Skånsom dressurtrening av hunder. Antibjeff m/fjernkontoll er ett av markedets rimeligste hundetreningssystemer. Aetertek GT-2dressurhalsbån hundetrening.

Oppladbar liten fjernkontroll som enkelt kan lagres inne i lommen. Dette er ikke vanntett, men vibrasjon/støt funksjon er på full høyde med langt dyrere dressurbånd Dressurhalsbånd m/fjernkontroll -For skånsom opplæring av . Gjør oppmerksom på at bildet ikke er identisk med produktet. Hjelp for å trene hunder til å sitte, stoppe og .

DRESSUR-HALSBÅND MED VIBRASJON OG FJERNKONTROLL. Et praktisk system for bruk ved dressur av hund. Leveres med følgende: Dressurhalsbån fjernkontroll, testlampe, korte og lange . Leveres med følgende: Dressurhalsbån fjernkontroll, testlampe, korte og lange kontaktpunkter, halsrem til fjernkontrollen, batterier, DVD og norsk . VidaXL Oppladbart dressurhalsbånd E-krage og fjernkontroll anti-bjeffing. Med dette smykket kan du styre når du vil at hunden å få en dusj av spray krage via en fjernkontroll. Deluxe Spray Trainer har en rekkevidde på 2m.


CANICOM Hundepeil og Dressurhalsbånd Alle disse. Fjernkontroll med opplyst display, sprutsikkert.

Canicom 8er et eletrisk dressurhalsbånd for den profosjonelle dressør. Fjernkontroll med opplyst display, sprutsikker. Etter over års bruk med dressurhalsbånd vil vi absolutt si at dette er den. På halsbåndet sitter det en høytaler som du kan programmere fra fjernkontrollen.


Standard sortering, Sorter etter popularitet. Num'axes Canibeep Radio Pro fjernkontroll. Er det noen her inne som har erfaring med bruk av dressurhalsbånd? Tenker da på sånne som man kan utløse med fjernkontroll under trening . Dette fjernstyrte dressurhalsbåndet er utviklet som et skikkelig godt.


Gjennom å utstyre hunden med halsbåndet kan du med hjelp av en fjernkontroll sende ut . Denne humane dressurhalsbåndet effektivt bidrar til å korrigere uønsket atferd hos hunden din, slik som overdreven bjeffing, hoppe opp på fremmede, jage biler . Antibjeffe bånd som også fungerer utmerket som dressur halsbånd. Fjernkontrollen har knapper, en for ly en for en kort sprut . Fjernstyrt dressurhalsbånd med vibrasjon. Dressurhalsbånd er nok ikke noe man starter opp med på. Like effektivt som å koble strøm på fjernkontrollen til far, og kjøre på når han slår .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg