fredag 20. mai 2016

Jøtul ovnsmaling

Jeg vet at det finnes noe som heter ovnsmaling, men jeg tror denne er mer beregnet på å. Har dessuten ikke sett hvit ovnsmaling noen gang. Han som hadde kontroll her i vinter sa at man burde bytte pakninger. Dog tror jeg den er malt med vannbasert maling for om jeg gnikker godt på matflekker så gnikkes malinga av. Finnes egen ovns maling eller ovnssverte lurt å male om sommer når man kan lufte godt. Vil lukte litt når man bruker oven de første gangene . I dag har j demontert eksosmanifolene, de var litt rustne, så tenkte å male de m jøtul ovnsmaling eller noe sånn, de spray boksene til eksos du . Har ikke vært i bruk på ett år og stått ute.


Et strøk med ovnsmaling, så er den god som ny! Vi anbefaler å male din Ulefos ovn hvert andre år med Ulefos ovnsmaling. Glassblåst og lakert med Jøtul sin ovnsmaling.


Larson: Innlegg: 266: Registrert: Man 28 . Byggmakker på Eiker skulle selge en utgående modell Jøtul F 2grå. Kost for påføring av sensopaint ovnslakk til ildstedet. Må ha en omgang ovn-sverte (ovnsmaling) for å fremstå.


Men ble anbefalt å sandblåse først for best holdbarhet. Jøtul F 2Jøtul F 2Manual Version PMonterings- og bruksanvisning 3 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg