mandag 2. mai 2016

Lakkering av kjøkkenfronter oslo

Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. Hønefoss; Oslo; Drammen; Hokksund; Konsberg; Horten; Tønsberg . Lakkeringsveksted på Ensjø i Oslo for kjøkkenlakkering.

Gratis taksering og garanti på utført arbeid. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter eller dører? I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter, innredninger, møbler, dører, vinduer og andre elementer. Dette gir en merkefritt og nydelig finish, .

KJØKKNET FØR: Kjøkken i furu før det ble spraylakkert. Deco Spray og Molec holder til i Osloområdet, men det finnes mange alternativer . Malerkameratene er et firma som utfører det meste innen lakkering av. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. INDUSTRILAKKERING AS er en ledende aktør innen overflatebehandling og. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter?


Nydelig gammelt bord før og etter spraylakkering i høyglans hos oss. Lakkering Kjøkken - kjøkkenlakkering, møbellakkering, spraylakkering, interiørlakkering,. Vi kan lakkere altfra kjøkken til ba bil, mc, båt, indust.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg