fredag 6. mai 2016

Starka betong strängnäs

Kom i kontakt med oss på Starka Betong, vi finns där du behöver oss. FÖR MARKSTEN I STRÄNGNÄS - STARKA BETONG. Mälardalen (Arboga och Strängnäs) samt i Skåne.

Starka Betong tillverkar och levererar kvalitetsprodukter inom betong, marksten och plattor för bygg- och anläggningsändamål. Kontaktuppgifter till Starka Betongindustrier KB Strängnäs, telefonnummer, adress, se information om företaget. STARKA etablerar ny produktionsanläggning och flyttar delar av sin.


Plats: Starka Betongindustrier, Fjädervägen i Strängnäs.

Invigningsmingel på nya fabriken i Strängnäs. Starka Betongindustrier har delat Tidskriften Betongs inlägg. När betongkoncernen Starka Betongindustrier såg ett behov av att växla upp sin. Arboga samt en nyligen uppstartad fabrik för markprodukter i Strängnäs.


See who you know at Starka Betong, leverage your professional network, and get hired. Företaget Starka är en ny produktionsanläggning i Strängnäs som nu är inne i en intensiv fas gällande byggnation och färdigställande. Publicerat augusti 2015:Uppdaterad augusti 2015:Publicerad av Björn Asplind . Prenumerera på nya jobb hos Starka Betongindustrier i Strängnäs.

STARKA Betongelement söker konstruktör till Arboga och Kristianstad. Kristiansta Lun Arboga, Strängnäs, Tyringe och Ängelholm. Starka Betongindustrier är familjeföretaget i tredje generationen som skapar i betong för hus och mark. Vi tillverkar markbeläggning, stödmurar, VA-produkter. För limning av Bya Mur rekommenderas Starka Betonglim, se sidan 46.


Vi drivs av visionen att leverera beständiga betongprodukter till sunda hus och vackra utemiljöer, från våra anläggningar i Kristiansta Lun Arboga, Strängnäs, . Vi söker Försäljare/Projektledare till Starka Betongelement! Markbeläggning, stödmurar, VA-produkter, betongelement och fabriksbetong. Starka Betong tillverkar och levererar kvalitetsprodukter inom betong, marksten och plattor för bygg- och. Arbetsmiljöingenjör till STARKA Betongelement.


I augusti inviger Starka betong sin nya produktionsanläggning i ÖB:s tidigare lokaler i Strängnäs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg