tirsdag 10. mai 2016

Platting inspirasjon

Med en velplassert platting kan du utvide bruksområdet av tomta, enten det er hjemme eller på hytta. Her finner du inspirasjon, kunnskap, guider, eksperthjelp og mye annet. Kort sagt, alt du trenger for å gjennomføre prosjektene dine.

Interiørarkitekten brukte plattingen, pergolaen og utekjøkkenet til å gi uterommet i hagen dybde . Johnny og Jørgen - En solid platting ble bygget på en kveld med ferdigkappede lengder. I denne episoden av Hjemmefikserne viser Sigurd Sollien deg hvordan du bygger platting. Vi snekrer platting, og har gjort et orginalt valg av terrassebord.

Bergene Holm er genuint opptatt av å inspirere både selgere og kunder til å . Del denne siden på Facebook Del denne siden på Twitter Skriv ut denne . Dont feel like turning up a bunch of grass? Use a pallet as a garden bed - staple garden cloth on the backside of the pallet fill with . Her er ett søtt lite pallebord:-))Lag ditt eget da vel,og mal den i den fargen du liker best:-)). Platting kan fint lages av paller-se på denne fine . Forrige søndag beiset jeg plattingen, og her ser dere resultatet.


Vi skal i gang å beise får platting og nå har jeg fått en god dose inspirasjon. Få tips, råd og inspirasjon gjennom MAXBOs artikler og Klart du kan-filmer.

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Med en handy samboer ble det både platting og kreative løsninger. For mer inspirasjon følger du denne linken. Bergene holm blogg  finalister uteromsprisen 2012.


Inspirasjon til terrasse  lizbeth osnes . Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Hagen utenfor stua var en hellelagt platting og en smal gressplen. Titter innom for å fortelle at nå starter vi prosjektet med platting!


Det er farlig mye inspirasjon på nettet og når jeg finner noe jeg virkelig . Denne plattingen syns jeg var fin, med litt ulike nivåer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg