onsdag 11. mai 2016

Uverdi rockwool

Bruk av ROCKVEGG gir muligheter til å omfordele og spare isolasjon og treverk andre steder i konstruksjonen. U-verdi beregning, ROCKWOOL energiprogram gir deg muligheten til en kostnadsfri, rask og enkel beregning av en bygnings U-verdi og energiforbruk. Lambdaverdi, også kalt varmeledningsevne eller varmekonduktivitet, er et tall.

U-verdien angir hvor stor en varmemengde, målt i Wh, som i løpet av en time . Beregner U-verdien for bygningskonstruksjoner. Tabellen viser oppgraderte u-verdier i henhold til nye energikrav i TEK gjeldende fra 1. De oppgitte tykkelsene er bare veiledende og kan .

Er det dette som sier noe om hvilken U-verdi isolasjonen har? Jeg ser på feks Rockwool flexi A-plate at den har i . Isolering av stålplatetak, kombiløsning med bunnsjikt av mm Rockwool. Enkel huskropp i to fulle etasjer og grunnflate x m. U-verdi eller varmegjennomgangskoeffisient er et mål som brukes i bygningsindustrien for å angi en bygningsdels varmeisolerende evne. Etterfølgende høringsuttalelse er AS ROCKWOOL tilbakemelding på forslaget til nye.


Skal man oppnå lavere u-verdier vil man med tradisjonell utførelse med. ROCKWOOL byggisolasjon og Rockfon Industrial produkter som er montert. PIR har en lambdaverdi på 0og kan ifølge importøren brukes i både.

U-verdi på ca om en går inn på Rockwool sin U-verdi . Derfor er det ikke tilfeldig at konstruksjoner med FlexSystem som isolasjonsløsning oppnår en lavere U-verdi enn tilsvarende løsninger. Flere beregningsprogram, blant annet for U-verdi, brannsikkerhet mm. Weber (tidl. Maxit) - Ulike mengdekalkulasjonsprogram. I disse dager lanserer A/S Rockwool et svært nyttig hjelpemiddel som gjør at alle enkelt og raskt kan beregne U-verdien i en konstruksjon.


Derfor benyttes steinull (f.eks Rockwool Flex) eller trefiber (f.eks Homatherm HDP Dampbrems; Trefiberisolasjon (180mm); (utlekting for panel); u-verdi: 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg