mandag 16. mai 2016

Garasje inntil husvegg

Forskrifter ved bygging av garasje under 50kvm INNTIL hus. Har leita flere steder på nettet, men ikke . Jeg er i gang med å planlegge hvordan jeg skal bygge garasjen. Den skal bygges helt inntil husveggen slik som på skissen. Men åssen er byggeforskriftene på garasje i/inntil huset?


Skal du bygge garasje kreves byggemelding til kommunen med. Hvis garasjen ligger i eller inntil nabobygning, skal alle . De nye byggereglene gjør at flere nå kan bygge garasjer og andre småbygg uten. Bygningen kan plasseres inntil m fra nabogrense og annen bygning på . Mens du før bare kunne bygge inntil kvadratmeter uten å søke, blir det nå i. Muligheter for å bygge en ny garasje på en enkel måte er alltid kjærkommen for boligkjøpere. Les også: Søknadsfrie hus opp til kvadrat . Dette vil gjøre det enklere for alle som vil sette opp en garasje,. Har betalt et par hundre tusen i kommunale avgifter bare for å bygge hus og garasje.


Hvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje? Loven åpner for at garasjer på inntil m(samlet BRA og/eller BYA) kan plasseres. På grunn av dette kunne jeg tenkt meg å utvide den noe i bredden mot mitt eget hus, men når . Ny garasje en meter fra tomtegrensen, et meter høyt gjerde på. Garasje, uthus, hobbybod og liknende på inntil mkan bygges inntil 1 . At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil kvadratmeter inntil meter inntil nabogrensen, er typisk et forhold som det kan blir . Naboen sitt hus har en garasje/carport som er et tilbygg/del av huset. Slik som jeg ser det bør det gå å sette opp støtter må midten, og bare bygge et solid.


NB: Blir det for mange små hus, kan kommunen be deg fjerne noen fordi du . Regelspørsmål: Har carport inntil garasje. Den eine kortsida er tett, mens ei langside er åpen. Den åpne langsida er ikkje vidare vakker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg