onsdag 18. mai 2016

Matboks i stål

ECOlunchbox er et miljøbevist valg når det gjelder oppebevaring av mat. ECOlunchbox er matbokser laget i rustfritt stål. De er fullstendig giftfrie og inneholder .

Clean Planetware rund 3-lags matboks i rustfritt stål, for den sultne, den dekadente eller for den som bare er praktisk anlagt;-) Her får du plass til en treretters, . Matboksene fra Clean Planetware minner om de fine lunchboksene. Vi har også matbokser i soli holdbart glass hvis du heller vil ha det.

Bli den første som omtaler dette produktet. Jeg er på jakt etter en matboks i rustfritt stål. Det er en avskjedsgave til en kollega så jeg må ha den innen torsdag og tør derfor ikke bestille på . Varenr: 795 Produkt navn: Matboks, rustfritt stål, Produkt beskrivelse: , Produkt info: Virkelig god matboks, med god plass til et eller flere sunne måltider.


KLASSISK: Klassisk, stor matboks i rustfritt stål som holder år etter år.

Leter du etter billige Kjøkkenoppbevaring på nett? Jeg liker godt Sistema som har både matbokser og vannflasker. Men nå har jeg smått begynt å gå over til stål. Grønn stål,med klikk-funksjon slik at kruset kan åpnes og lukkes med én hånd.


Det finnes også matchende matbokser, og mye annet tilbehør. Flaskene er laget av rustfritt stål, og det vil vi gjerne skryte av. Hos Outnorth finner du bokser som er laget av materialer som rustfritt stål og plast i forskjellige . Praktisk retro-matboks i stål for mat og små gjenstander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg