torsdag 12. mai 2016

Skyggepanel rett kant

Skygge rett blir brukt like mye til tak som til vegg. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for hus og hytte. Skygge rett er en klassisk panel, hvor man istedet for den tradisjonelle skrå kanten på hver side av bordet, har en rett kant.

Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Dette bør du tenke gjennom før du begynner. Skyggepanel skrå gran TILBUD Kr 1pr.


Dobbelfals rettkant er en kledning med dobbel høvlet fals, forsiden er uhøvlet.

Dobbelfals rett kant er en kledning med rette fuger og kanter benyttes ofte stående . Panel tilfører naturlige materialer til hjemmet ditt, gir særpreg og et godt innemiljø. Skyggepanel rett – Moderne panel med rett kant. Trykk for større bilde, 0131414 EKS X 145MM SKYGGEP RETT.


Gran Tre - Utvendig kledning, innvendig panel, trelast, pellets. Til badstue og andre våtrom lager vi panel i osp og svartor. Laserte overflater – transparente farger.


Klikk på bildet for å se riktig spikring. Skyggepanel lagerføres i følgende dimensjoner: Gran: .

Moelven har gjort det enkelt for deg å velge profil og farge på ditt panel. Lasert skyggepanel med skrå kant er en diskret profil som passer like godt til bruk på . Det å velge panel av tre gir en fin atmosfære og gjør rommet levende. Norges ledende produsent av innvendig panel. Furu, gran, mdf – overflatebehandling med beis og maling.


Skyggepanel rett kant ubehandlet: Kant Ubehandlet, Skyggepanel Rett, Rett Kant. Gran 14X1Skyggepanel med rett kant Natur. Gran 14X0Skyggepanel med skrå kant Natur. Profilert panel for innvendig kledning av vegger og himlinger. Innvendig panel kan også leveres med brannimpregnering.


Panel gjør seg godt i alle rom Skyggepanel rett kant : x 1med målestokk : 12x1 14x1Soknapanel : Underligger: x med målestokk . Det gir panel med færre sprekker og lang levetid. Naturlig preg på overflaten, som furu og gran, har vært det vanligste i mange. Vi lagerfører de vanligste typene som skygge skrå, skygge rett, glattkant, . Parkett type Kärs Eik Noveau Brown enstavs classic.


Andre krav: a) Lakkering av stående skyggepanel med rett kant, 12x70mm b) Hvitpigmentert lakk. Pass på at panelet ligger rett og pent og at ikke bordene får.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg