onsdag 11. mai 2016

Vanntett slemming

Vanntett, sementbasert slemming for mur og betongkonstruksjoner. Hey'di Ker en sementbasert overflatebehandling/slemming av alle typer mur- og . Vanntett sementbasert slemming for mur og betongkonstruksjoner.

Beskrivelse Hey'di KXtra er en sementbasert overflatebehandling/slemming av alle typer . Hey'di vanntett slemming for mur og betong Kkg sekk. Vanntett, sementbasert slemming/overflatebehandling fo ralle typer betong-og murkonstruksjoner, . Hey'di Ker en sementbasert overflatebehandling/slemming av alle typer mur- og betongkonstruksjoner.

Hey'di Kblandes med vann og gir en vanntett og . Grå Slemming brukes til slemming av Leca, tegl og betong og i overgang grunnmur/fasade. Produktet gir en vanntett og dekorativ overflate som samtidig er . Slemming kan brukes når murverket er jevnt murt, eller skal være under bakken. Vanntett slemmemørtel påføres i minimum to sjikt. Ker en sementbasert vanntett slemming for mur og betongkonstruksjoner.


KXtra er en sementbasert overflatebehandling/slemming av alle typer mur-og betongkonstruksjoner. Er ikke litt av greia med slemming at dette blir vanntett; noe betong ikke er?

Sementbasert, vanntett overflatebehandling til alle typer mur- og betong-. Kalkbasert, vannavvisende og diffusjonsåpen edelslemming til overflate-. ADDA HVIT VANNTETT blandes i egnet blander, eller med drill og visp.


Benyttes til slemming av pipe og Leca-grunnmur under terreng samt i overgang mellom grunnmur og fasade. Hey'di Hvit er en sementbasert, vanntett og diffusjonsåpen dekorpuss/slemming til . Weber Grå Slemming er er en fabrikkfremstilt slemming basert på sement. Benyttes til slemming av pipe og Leca grunnmur . Overflatebehandling/slemming av alle typer mur- og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg