onsdag 18. mai 2016

Ildfast leire til ovn

Hey'di Lim Leire er en tørrmørtel på basis av ildfast sement som benyttes til muring av ildfast stein og røykløp i piper, montering av røykinnføringer/stusser og . Inni ovnen er det mørtel (?) som har sprukket opp og biter har også falt av. Det er ikke mørtel, det er plastisk ildfast leire/stein!

Har du en gammel, rusten ovn som bare ligger der - eller som ikke er i. Man kan også få kjøpt en ildfast leire som . Ikke alle vedfyrte bakerovner må bygges av ildfast tegl og spesialmørtel. Med litt lokal leire sand og stein kan man relativt enkelt bygge . Rett i sanden (uten mørtel) legges ildfaste stein som utgjør bunnen i ovnen. AVGJØRENDE AT DET ER GOD LEIRE DU BRUKER. Skiftet dette i ovnen ca 198 og det har holdt bra.


Men nå begynner det å løsne litt her og der. Brukte den gang en stor klump med ildfast leire . Dette er en tørrblanding med leire/sand , egner seg til bygging av bakerovner ol, tilsett kun ca volum vann og bland. Kategorier: Alle produkter, Utstyr til bygging av bakerovn Stikkord: ildfast masse, leire. Hey'di Ildfast Mørtel er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg