fredag 13. mai 2016

Hvilke farger passer sammen klær

Jo flere farger, jo vanskeligere å få dem til å passer sammen. Hvilke farger passer sammen (foto) Valg av farger i klær, interiør eller sminke - er en kunst. Foreløpig klassiske monokromatiske ensembler er ikke slik at det .

Vi guider deg til fargene som passer dine naturlige farger. Er litt grønn på de områdene som har med å matche riktig farger osv, er det. Jeg synes rosa og grått passer bra sammen.

Det er ikke tilfeldig hvilke plagg du velger å ha på deg. Fargene du velger, og typen klær du velger forteller enormt mye om din personlighet. Selv om denne kjolen er utrolig fin er det ikke alltid den passer, liksom.


Den er i tynn, litt lodden strikk, og passer veldig bra som litt kosekjole. Ellers er det mange fine kaldere grønnfarger som går bra sammen med blått. Etiketter: Glamourspørsmål , Klær og mote . Ta vår sesongbaserte fargeanalyse for å finne ut hvilke farger som kler deg best. Vi vet jo alle hvilke klær man skal gå med for å gjøre rumpa mindre, brystene større og.


Velg det alternativet du føler passer deg best.

Her kan du se hvilke farger som passer deg best. Kjendiser har stylister og fargeeksperter til å hjelpe seg med å velge riktige klær og farger, . Er blodårene blå, indikerer det at du kler best kalde farger, mens. Unngå å bli en motesynder og finn ut hvilke farger på klærne som ser best . Hva passer best til mørk dongeri bukse: svart eller hvit genser? Hva passer best til lys dongeri bukse : Svart eller hvit genser? Beige og hvit synes jeg er finest sammen med korall :).


Hei Det jeg lurer mest på, hvordan skal man, få at alle klærne som er. Hva slags farge genser passer til den fargen? Jeg kler lilla veldig godt, og varme farger. Petroleum og burgunder er fint sammen :jepp:.


Nye antrekkskombinasjoner blir ikke satt sammen av seg selv. Vær ærlig mot deg selv, og kjøp klær som passer og sitter bra. Jeg husker jeg fant en side en gang, man kunne taste inn hex-koden til fargen, og trykke på en knapp, så fikk man en ca.


Det kan være vanskelig å vite hvilke farger du passer til. Når man velger riktige farger på klær og sminke vil du se at ansikt, hud og øyner lyse opp. Vi går igjennom de forskjellige sammen, for å finne ut hva du er. Det første du må gjøre for å finne ut hvilke farger du kler best, er å finne ut om du. Er blitt glad i lilla, men hvilke farger passer?


Er lei av lyserosa/brun, så nå når hun allikevel trenger nye klær tenkte jeg å finne noen andre farger. Og i tillegg til de nevnte synes jeg lilla er fint sammen med lys grønn/ .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg