tirsdag 31. mai 2016

Kjørebruer til gravemaskin

Festes med bolter så de ikke sklir ved bruk. Kjørebruene er brukt på tonn`s gravemaskin. Kjørebruer,brukt til å kjøre gravemaskin opp på lastebil.

Har laget kjørebruer som er festet på den til å kjøre opp graver på. Hei Lien om du kun skal bruke hengeren til gravemaskin transport og . Har foresten hørt at det ikkje er heil låv lenger, men kem er det som gidd å slite på tunge kjørebruer. Clm Kjørebruer Gravemaskiner Selges og kjøpes.

På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Clm Kjørebruer Gravemaskiner. Kjørebruene er kun beregnet for tonn hver. Kobelco Sk2har en Mitsubishi liters , sylinder motor. Kjørebroer er bare i veien , det går også fortere å laste seg av. Ferri beitepussere og kantklippere; OMB multispredere, kunstgjødsel, betongblandere; SIP slåmaskiner, river, triangler, pt SMS koplinger; CLM kjørebruer, . ClM alUMiniUM KJØREbRUER FoR gUMMibEltER type.


E gR er tilsvarende 205e men tilpasset gravemaskin. Liten gravemaskin - Har foresten hrt at det ikkje er heil lv lenger, men kem er det som gidd slite p tunge . Forsterkning av skuffe til 90-tonns gravemaskin.

Gravemaskin på tonn med kraftig motor og god rekkevidde. Dumperhenger med 15T nyttelast med integrerte kjørebroer og automatisk bakluke. Alunor har Norges største totalprogram av lasterenner, kjørebroer,. Gennemse alle brugte Clm Kjørebruer brugte Gravemaskiner til salg efter model.


Kontakt sælgeren af det brugte udstyr indenfor Clm Kjørebruer brugte . Kommer til trange steder; Lave karmer; Stabil bak bil; Perfekt som en pakke med gravemaskin; Kjørebruer; Hydraulisk tipp; Passer like fint for . Når spennvidde og beregnet last er kjent, . L/B): 479x2cm, Utstyrt med kjørebruer og støttebein. Frakt av gravemaskin 3600kg på gummibelter. Maskina er 160cm bred og har en transportlengde på ca meter ca 245cm høy.


Maskinsemi, jumbo med kjørebroer, pallplasser, tonn ordinær lastekapasitet, tonn på dispensasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg