torsdag 19. mai 2016

Soppstuing

Vær varsom-plakatens retningslinjer for god presseskikk. Løk- og soppstuing - Dette tilbehøret passer til alt! Skal du servere gjestene dine noe ekstra godt anbefaler vi reinsdyrbiff med soppstuing og potet- og sellerimos.

Reinsdyrkjøtt er både mørt og magert, og i . Har du funnet sopp i skogen – eller i butikken? Lag en soppstuing med fløte, hvitløk og persille! Denne soppstuingen er nydelig til både vilt, fugl og biff.

Oppskriften kommer fra viltkongen sjøl Arne Brimi som er en av landets fremste. Oppskrift på Soppstuing, foto: Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker! Soppstuing er noe av det beste som finnes, og perfekt tilbehør til lam, vilt og storfekjøtt.


Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen saus. Soppstuing med løk er perfekt som tilbehør til forskjellige varianter av biff om det er ytrefilet, indrefilet eller entrecote, soppstuing med løk . Soppstuing passer perfekt til de fleste former for rødt kjøtt og er et selvskrevent tilbehør til viltkjøttet! Soppstuing: 3g frisk skogssopp eller annen sopp. Krydderbiff er go helg tilbud på Kiwi :-) Soppstuing 2g fersk champignon ss margarin eller olje til å steike i 1/ts salt 1/ts pepper dl fløte .

Nevner ingen navn, men jeg har gitt en mann tårer i øynene med soppstuing som eneste våpen. Dagens oppskrift er en vanlig soppstuing, bare med egenplukket skogssopp. Da er det kanskje ikke en helt ordinær soppstuing likevel?


For første gang valgte jeg å teste en liten pose med gr med blandet skogsopp. Stiftet til posen var en oppskrift på soppstuing, og jeg valgte å . Kan noen hjelpe meg med en enkel oppskrift på soppstuing? Og skal man bruke matfløte eller vanlig kremfløte? Det faste, fine fiskekjøttet i skreikjaken er en delikatesse, som du kan servere sammen med soppstuing. Denne oppskriften kan du bruke som forrett eller . Soppstuing – Kutt soppen og stek den i i gryte med salt, pepper og timian.


Hell i fløten og kok den til det hele begynner å tykne. Soppstuing: Skjær sopp i skiver, finhakk sjalottløk, og surr i smør til løken er myk og gyllen, ca. Dette trenger du : liter renset sopp, ss hvetemel, dl kremfløte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg