fredag 13. mai 2016

Hafslund hovedgård utstilling

Hafslund Hovedgård i Sarpsborg er i dag et fredet kulturminne, men også et levende bygg i. Sted/Arena, Hafslund hovedgår Sarpsborg kirke, Soli Brug. Soli Brug Galleri og Olavsdagene åpner 27.

Soli Brug, i Sarpsborg kirke og på Hafslund hovedgård fram til 11. Ivars malerier (Mer info): Museum, kunst utstilling: Har drevet med maling i mange. Den tradisjonsrike og vakre Hafslund Hovedgård i Sarpsborg er i dag et . Jordbruk, fiske og fangst samt den sentrale beliggenheten ved Sarpsfossen dannet grunnlaget for Hafslund Hovedgår som opprinnelig trolig var et krongods. Hafslund Hovedgård fra 176 en av Norges flotteste i herregårder, skal fylles. Disse utstillingene, og ikke minst en større utstilling av Håkon . Sarpsborg kirke og Hafslund hovedgår har gleden av å presentere Håkon Gullvågs største utstilling i. Hafslund hovedgår Solli Brug Galleri, Olavskapellet på Borgarsyssel museum, pluss Sarpsborg, Skjeberg og Tune kirker, Sarpsborg, 27/7 . Olavsdagene, i samarbeid med Soli Brug, Sarpsborg kirke og Hafslund hovedgår åpner utstilling med Håkon Gullvåg på tre arenaer:.


Responsen på Håkon Gullvågs utstilling er så go at man har utvidet åpningstidene ved Hafslund Hovedgård for å ta unna besøket. Fuglehundklubb ønsker velkommen til vår utstilling for stående fuglehunder (gruppe 7) på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg søndag 22. En lang rekke kongelige høyheter har besøkt gården opp gjennom hundreårene. Den tradisjonsrike og vakre Hafslund Hovedgård i Sarpsborg er i dag et fredet .

Hafslund Hovedgård ligger fornemt tilbaketrukket mellom høye lindetrær på østsiden av. Utstilling for stående fuglehunder på Hafslund Hovedgård - OBS! Hafslund hovedgård er en herregård i den tidligere Skjeberg kommune, siden 19del av Sarpsborg. Utstillingen viser blant annet deler av Herrebøe-serviset laget spesielt for Eliesonfamilien, som bodde på Hafslund Hovedgård og som også hadde andeler i . Den norske løve er et sentralt motiv i utskjæringene.


Forprosjekt til ny utstilling: Fløtningens Fartøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg