fredag 26. august 2016

Geitanger knappskog

Bussruter til/frå båten, sjå Skyss sitt rutehefte. Geitanger båtkai, 061 1540b, 1740b, 1545b, 1620b.

Knappskog båtkai, 062 155 175 155 1630. Geitanger (gammelt lokalt navn Geitung) ligger i Fjell kommune vest for. Transport til Geitanger er sjøveien fra tettstedet Knappskog på Sotra til øyas . Den veiløse øyen og bygda Geitanger i Fjell kommune, Hordaland.

Geitanger i Knappskog, Hordalan Norway. Båtruta Knappskog – Geitanger VINTERRUTE 01. Anskaffelsen omfatter grunn og terrengarbeider Kanppskog, grøfter mv for tilknytning av VA anlegg Buvika, rørlegging og kum montering . Det har meldt seg løyvesøkarar til ruta Geitanger-Knappskog.


Fylkesutvalet godkjenner at Geitanger Transport AS får tildelt båtruteløyve for strekninga . Bli med på Kom deg ut dagen på den idylliske og bilfrie øya Geitanger rett vest for. Vi må i båt for å komme til Geitanger, og det vil gå ferge fra Knappskog kai. Avstand fra Kolltveit til Knappskog - Geitanger cu avionul si auto Beregn avstander, beregne kjørerute, veikart, avstand i kilometer og mil mellom Kolltveit og . Haganes og Fjellgard sør for vegkryss ved kjyrkja Svingen, Arefjor Storevarden og Straumsfjellet Hjelteryggen Knappskog, Fjæreide og Geitanger Åttringen, .

Salg av Knappskog gamle skule kan bli bygdedøden for Geitanger. Geitanger har aldri hatt en høy prioritet. Anskaffelsen omfatter komplett levering og legging av ny hovedvannledning i trase langs sjøbunn mellom landfeste Knappskog og Geitanger. Hjeltefjorden Fjordsenter, Geitanger, Hordaland - posted in.


Men det er ikke lange veien til Knappskog (jolleminutter) hvorfra det går buss til . Det er daglige båtruter til Knappskog på Sotra. En båtrute tidlig på morgenen, og en om ettermiddagen. Kystgården Mo nsegaard ligger på øya Geitanger (Geitung) i Fjell Kommune.


For å komme til Geitanger må du ta rutebåt eller taxibåt fra Knappskog på Sotra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg