mandag 29. august 2016

Billakk fargekart

RAL fargekart scannet inn fra fargevifte. RAL-farger er standardfarger vi kan levere i alle slags lakk- og malingstyper. Glasurit COLOR ONLINE er et verktøy for å finne lakk farger og nyanser til personbiler, lastebiler og motorsykler.

Nedenfor er en kort forklaring på bruk av denne . AUTO-COLOR combi systemet inneholder mange original bil lakkfarger under ett referansenummer. DEtte er identiske farger, men med ulike lak-koder hos de . Vi i Meyers Farvehandel kan tilby hjemmetjenester når det gjelder farvesetting av huset både inne og ute.

Vi har ansatte med årelang erfaring på farger og . Som verdensledende innen billakk leverer PPG-varemerket ekte, målbare. PPG-varemerket Refinish spiller en rolle i utviklingen av fremtidige farger for . Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Det er nok bare forbeholdt forhandlere av lakk. Handle Lakk og farge opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat.


Hos oss finner du alle typer høykvalitets lakk- og grunningsprodukter til bilen. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk.

Med høy kapasitet blande farger for rask etablering av alle soli metallic, xirallics og pearl farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg