fredag 12. august 2016

Gjennomgående gasspeis

HVB leveres også som gjennomgående peis med glass på begge langsidene. Forøvrig er spesifikasjonene de samme som for HVB vinkelpeis. Vision Line Superior 11ST Gjennomgående.

Tosidet gasspeis med glass på to langsider. Teknisk informasjon; Nedlastinger; Priser. Med glass på begge langsidene, slik at peisbålet kan betraktes fra to sider, gjerne fra to forskjellige rom.


Tosidet gasspeis med glass på to langsider og trinnbrenner.

Denne modellen fåes også i 650mm bredde på glass. Resultatet av å være i førersete når det gjelder utviklingen av gasspeiser er de. Vision Line Superior 11ST Gjennomgående Tosidet gasspeis med glass på . Vi har kikket på peis og ønsker en gjennomgående peis. Med en gasspeis får du både lun, god oppvarming og hygge.


Bodø : Klikk på denne linken for å se bilder: Gassbål og tosidet gasspeis. En unik gasspeis som kan fullintegreres f.

Leveres i tre forskjellige bredder: 1cm, 1cm (også tilgjengelig i gjennomgående utgave) og 1cm. Enten du er ute etter egendesignet peis, en varmelagrende og økonomisk kakkelovn eller en prisgunstig. Gjennomgående peisinnsats med to glassdører. Brunner sin filosofi er at en peis skal skape en sjel i hverdagsrommet.


Panoramainnsats med innsyn fra sider, hjørneinnsats, gjennomgående tunnellinnsats, . Er det å oppdrive komplett til under 000? Trespilene i taket, enstavs eikeparkett, sandmalte vegger, diverse stedsbygde møbler - alt sentrert rundt en gjennomgående gasspeis - tar definisjonen koselig . BEKKESTUA SENTRUM - Nyoppført, gjennomgående 3-roms leilighet i Bekkestua Syd II - Heis, peis og garasje - Høy standard. Pen og praktisk leilighet i barnevennlig og rolig bomiljø.


Svært sentralt i forhold til Sandvika med de fleste tenkelige fasiliteter. Rammen rundt gasspeisen går nesten i flukt med veggen, og den er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg