mandag 1. august 2016

Sigdal kjøkken

Sigdal har produsert kjøkken og kjøkkeninnredning i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelke for et av . Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet.

Moderne, tidløst eller klassisk; du har valget! Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør . I dag er Sigdal en etablert merkevare som har eksistert siden 195 og den er anerkjent som en av de. Studio Sigdal Skøyen har sin opprinnelse på Bekkestua, flyttet så til Skøyen, hvor vi i år feirer år som Sigdalforhandler.

Alle våre produkter er i ekte, norsk kvalitet! Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte . Sigdal kjøkken er en etablert merkevare som har eksistert siden 195 og er anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning. Et åpent og plassrikt kjøkken med hvite fronter, hvit Corian benkeplate og hvite grep som gir et helhetlig inntrykk.


Dette er et kjøkken du lett kan fornye med små . En innbydende og trendy møteplass for kjøkkeninteresserte. Et resultat av teknologi, design og håndverk i år! Hvite fronter med smale innfreste profilspor.

Klassisk kjøkkendesign som er tilført et smekkert og grasiøst uttrykk med et diskret anstrøk . Vi skreddersyr kjøkken, bad og garderobe etter dine ønsker. Kontaktinformasjon for Sigdal Kjøkken AS Nedre Eggedal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi tegner og leverer ditt kjøkken etter dine ønsker og behov. Luna Kjøkken er Sentrum Bygg sitt eget varemerke. Modellene er utviklet med basis i mange års erfaring.


Alder er ingen garanti for klokskap, men vi tør påstå at . Sigdal Kjøkken AS har valgt TransFleet for å administrere og håndtere transportvirksomheten for utkjøring av sine varer fra fabrikken på Sigdal. Sigdal er et Nobia-kjøkken som selges gjennom studio Sigdal, byggevarehus og frittstående forhandlere i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg