mandag 1. august 2016

Epoxy resin biltema

Lamineringsepoksyen kan brukes sammen med vevd glassfiber (roving), karbonfibervev og kevlarduk for reparasjoner av båter, surfebrett, biler m. Jeg har prøvd med både superlim og komponents epoxy, uten å bli. På Biltema har de en tokomponent epoksyresin som jeg mener skal kunne brukes til slikt . Lamineringsepoxin går att använda tillsammans med vävd glasfiber (roving), kolfiberväv och kevlarväv för reparationer av båtar, surfingbrädor, bilar m. De kaller det liquid glass i statene og man bruker epoxy resin. Jeg kjøpte epoxy primer på biltema, men denne var hvit. Dette var billig Biltema-epoxylim (husker ikke om det var stålepoxy, quick epoxy eller noe annet).


Kan blandingsforholdet mellom herder og base ha vært . Båtsjapper selger vanligvis West Systems som har et godt utvalg av epoxy, jeg har kjøpt lamineringsepoxy på Biltema som har fungert helt fint. West System Epoxy - Adding Fillers with Epoxy for fiberglass repair. SeglarSnack: Någon som provat epoxy från biltema? Kommentarer och reflektioner emottages gärna MC.


Någon som har förslag på vilken typ/märke på Resin man skall köpa och vart. Har även sett att Biltema börjat med båtepoxy men har inte testat deras grejer. Biltema er tilbake i Tromsø med mye større butikk enn i gamle dager og skal ha . Skal bruke biltema sin epoxy som er linket til i tråden.

Ellers har jeg med stort hell brukt pacer tech sin epoxy finish resin sammen med lettvekt . West System Resin and Hardener, går ut i fra at det er epoxy med herder. Vil denne epoxyen fra Biltema gjøre samme . Skal alltid blandes med WEST SYSTEM herder 5:1/Resin/Herder (vekt el. volum). Gir en klar, lys gul epoxy resin med lav viskositet som ved sammenblanding . En avdeling på jobben hos meg, selger epoxy resin til industri i Norge. Biltema har den goda smaken att köpa sin epoxy från min epoxy/glas- och. Sverige, men sök på t ex Epoxy Resin Pumps) – någon kanske passar.


Har du noe erfaring med å legge glassfiber på brettet? Bør man bruke harpiks/resin eller epoxy, og hvor får man tak i dette? Skal skrape bort det løse og enten bare fylle med epoxy eller gelcoat.


Vevet som er slipt vekk erstattes nå med farget gelcoat fra Biltema. Annars har du ju biltema, bra och väldigt billig epoxy, deras snabbepoxy för 20spänn är skitbra till mindre grejjer, sen har du. Najtång och epoxy på biltema, vart är världen på väg. Suck: Hittade en perfekt, trevlig, lokal resin leverantör och sedan visar det sig vid sista .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg