mandag 8. august 2016

Verkstedveien 1 skøyen

Stor felles takterrasse med fantastisk utsikt over Skøyen og byen. FRA EN GARTNER I PARIS TIL SKØYEN I OSLO. Kart og flyfoto over Verkstedveien 02Oslo fra FINN.

Statens pensjonskasse held til i nyoppførde lokale i Verkstedveien på Skøyen i Oslo. Monier er et nybygg som i disse dager reises i Verkstedveien midt på Skøyen. Med sine grønne uteområder, luftige terrasser og en utmerket . NPRO – Ny leieavtale i Monier - Verkstedveien på Skøyen.

Norwegian Property har inngått avtale med Helsedirektoratet om utleie . Bygget ligger sentralt plassert på Skøyen, mellom Drammensveien og jernbanen og er tegnet av A-lab arkitekter. Eiendommen har beliggenhet ved Norges tredje største kollektiv-knutepunkt, Skøyen stasjon, som gjør det velegnet for miljøvennlig transport med tog, trikk, buss . Det oppsiktsvekkende ved eiendomsprosjektet Monier i Verkstedveien på Skøyen, der Oslo Monier- og Cementvarefabrik tidligere holdt til, . Sektor Gruppen flytter hundre meter fra Schage Eiendom og Skøyen Atrium til Norwegian Propertys nybygg i Verkstedveien 1. Expo Nova Butikken Besøksadresse: Verkstedveien 1. Monier er et helt nytt bygg i Verkstedveien midt på Skøyen. Bygget har solide grønne kvaliteter, både. Pa Consulting Group AS 58; Verkstedveien 02Oslo; Postboks 1SKØYEN, 02Oslo; Internett: .

Postadresse, Postboks Skøyen, 02Oslo. Verktedveien (1-11) er en vei på Skøyen i Oslo. Sektor Gruppen til i nye lokaler med besøksadresse Verkstedveien på Skøyen.


Sektor Gruppen flytter inn i nye lokaler i . Adresse; Verkstedveien 1; 02Oslo; Åpningstider. Telefon; 46742393; Store Manager; Vilde Nilsen; Pick-up point; Pick-up point . For spørsmål om fondssparing og pensjon, ring oss på 03100. Besøksadresse Verkstedveien 02Oslo. Transaksjonen omfatter eiendommene Verkstedveien Verkstedveien og Drammensveien 1med tilhørende parkeringshus og utearealer . Monier er ikke bare et topp moderne bygg med solide miljøvennlige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg