tirsdag 2. august 2016

Gamle planker til salgs

Men det å få tak i gamle planker i Norge skulle vise seg å være vansklig. Derfor bestemte vi oss for å finne plankene til oss selv, men også resten av Norge. Vi har nå Gamle planker til salgs fra Finn.

Skal du kle en vegg, lage en ramme eller bygge deg en skjenk, gjør det med ekte . Kom innom våre butikker, eller kontakt oss på telefon for en uforpliktende prat om dine planer og behov. For salg - Gammelt panel/listverk/gulvbord. Heisann Jeg er ute etter noen gamle plank til noen hyller. De hadde lett etter gamle og slitte planker en stund. Da fant de det var ute etter under gi bort-kategorien på Finn.


Furet og værbitt plank blir trendy interiør. Konsollbordene i bakgrunnen, legges ut for salg på Facebook etter hvert som de er ferdige. Nævdal har lansert ny kolleksjon med hyttemøbler.


Gml planker slitte,gråtonet selges, dimensjoner, 2x , 2xLengde varierer fra 2m til 5m. Torget Annonser Antikviteter og kunst Andre antikviteter . Plank rundt laget av gamle/nye plank malt opp i ønsket farge og epoxy.

Info: Bord plank kan lages i mange farge kombinasjoner. Vi legger epoxy på toppen for å få en glatt lekker overflate, men det er og ser fortsatt gammelt ut. BADEROMSINNREDNING FRA 1870: Innredningen av 1år gamle materialer er laget av Drivved. Bygg en seng eller et kjøkken av de gamle plankene dine. Vi er en gruppe spesialister som har drevet med salg av gammelt tømmer og laget.


Jeg skal lage spisebor og har lyst til å lage et av ett stykke treverk. De gamle plankene av vinterhogd malmfuru har høy kvalitet og resten blir flis. Foto: Gunnar SandvikEnorme mengder med år gammel plank av vinterhogd malmfuru blir hytter, ved og flis. Genbyg har købt eget savværk og skåret et parti 1års gammelt tørt tømmer op til planker.


Ud af hver stk får man nogle planker samt stk skaller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg