mandag 1. august 2016

Hunton sutak pris

Hunton Sutak trefiberplate 2x1200x18mm. En hard trefiberplate som er enkel å jobbe me og har ekstrem styrke og fuktbestandighet. Et alternativ til mer tradisjonelle undertaks-kledninger som f.

Sutakplaten er asfaltimpregnert og er godt . Hunton Sutak er en mm hard trefiberplate som både kan benyttes til kalde og. Nye Sutakplater med klips (1240x1600mm) selges for 1700kr Disse koster 2650kr hos XL Bygg! Til dere som vil diskutere pris ved rask handel så . Jeg vet selv hva jeg hadde satt mest pris på om noen hadde spørsmål med det. Huntonit sutak er godkjent under forutsetning, at en benytter sutettbeslag.


Det er godt å komme under tak, sier vi, når regn og uvær gjør det ufyselig utendørs. Huntonit Sutak er utviklet for å møte kravene som norske værforhold setter til . TREFIBERPL SUTAK 2MM 1200X1840MM, FORMAT 2MM. Velg butikk For å se pris og lagerstatus.


Beste undertak løsninger og alle typer undertak fra Hunton, Icopal, Nortett, Ventex, Monier er tilgjengelig. Huntonit veggplater grunnet/ubehandlet/mm umalt side 29. Alle priser er FCA betingelser - Se egen fraktprisliste.

Et forenklet undertak som gir deg et meget godt underlag for de fleste typer taktekking. Hunton Sutak er: Enkel å jobbe med; Vindavstivende; Ekstrem styrke og . I Sutak-systemet inngår også en selvbærende pipeflens i glassfiber medfolie slik . I Sutak-systemet inngår også en selvbærende pipeflens i glassfiber med folie slik. HUNTONIT Sutakplate er et alternativ til mer . Du må ta med at vi ikke hadde noen prisøkning fra 20til 200 og at vi hadde svært moderat.


Opp til prosent prisvekst på Hunton Sutak. Hunton Fiber AS; Postboks 633; 28Gjøvik; Norge; Tlf: 00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg