tirsdag 2. august 2016

Tec7 herdetid

TEC7-fuge svært god aldringsbestandighet (typisk 25-. år). Hvor lenge må man vente før sjøsetting (Tec7) - posted in. Enkelt å bruke og kombinasjoner gir et sterkt, raskt, sikkert og varig resultat; Activator som forbedrer vedheften og reduserer herdetiden; Limer de fleste .

Tecer svært universell og erstatter monteringslim, trelim,. Jeg har også god erfaring med Tectil dette formål. Sitter som støpt men krever litt herdetid.


En av de store fordelene med monteringslim ala Tecog EssTack er at.

Biltemas produkt har dobbelt så lang herdetid og er noe mykere. Tenkte å høre med dere hvilke erfaringer dere har med Tecog Multibond fra Biltema. Hvor fungerer Multibond like godt/bedre . Den ene heter Hysol, også kalt Aeropoxy, og den andre heter Tec7.


Lett å la seg lure til å bruke nozzler, min anbefaling er å droppe de; Lang herdetid. Jeg ville vel egentlig brukt tec7/sikaflex til dette, men disse har mye lengre herdetid. Blant de mest kjente er Sikaflex, Tecog PL 400.


Casco har en Marin Teknisk fugelim, som også tåler saltvann. De brukes stort sett på samme måte, og vi har .

Tecerstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon,. Tecerstatter minst andre fuge- og limprodukter som ofte blir stående i hyller og tørke ut fordi . TECtil både nating, fuging og liming - med. Tecer ikke aggresiv og er derfor ypperlig på speil (skader (+oC R.F.).


Du kan også bruke rensemiddelet TecCleaner som fungerer både til rensing og avfetning. Forskjellige typer silikon har forskjellig herdetid. Tecer helt topp til det meste, men den er ikke vanntett. Jeg har brukt både tecog BT multibond og merker ikke noen forskjell annet enn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg