tirsdag 9. august 2016

Underlagsplate ovn

Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Underlagsplate pulverlakkert i sort stål.

Gjør miljøet rundt ildstedet trivelig med en av våre underlagsplater! Underlagsplate til beskyttelse av gulv, med buet front. Under ovnen og cm foran ovnsdøren skal det være underlagsplate av ikke brennbart materiale. Underlagsplate i glass, dråpeform til hjørne.


Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller . Gulvplate sort lakk, ikke brennbar, beskytter gulv under ovn. Ubrukt plate til å ha under ovn og peis selges. En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet. Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på.


Stålplater sort (12); Stålplater grå (12). Modified on: Fri, Feb, 20at 3:PM. Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate.


Har vært uten vedovn i år og nå ser vi at vi må sette inn en ny. Har fått ulike tilbakemeldinger når det gjelder underlagsplater; det kan droppes . Skogens Skiferindustri holder til på Fåvang i Gudbrandsdalen, et steinkast fra Kvitfjell og Hafjell. Gulvplate 1000x3mm frontplate klart glass Underlagsplate til beskyttelse av gu. Her finner du Conturas utvalg av underlagsplater. Vi tar forbehold om feil at feil i priser og informasjon ellers kan forekomme.


UNDERLAGSPLATE (glass) til ovn, 80xcm, selges 30-. Hamre Underlagsplate i sotet glass skaper en myk overgang fra gulv til peis, og bringer modernitet inn i ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg