mandag 22. august 2016

Nedgravning af el stikledning

Reglerne for nedgravning af kabel i jor har vi opsummere her på elviden - Hvilke dybde og. STIKLEDNING KABEL TIL NEDGRAVNING I 4mmtil 16mm2 . Min erfaring er, at de fleste el-installationer udført af lægman i de fleste.

Valg og nedgravning af kabelrørinnlegg28. Nedgravning af kabel til belysning i indkørsel, og. ELKABEL - Hvordan nedgraves el kabler i jorden ? Hvilke regler er der for nedgravning af stikledning på privat grund?

Nedgravning af stikledning - ES Kabel TV,rh:eskabeltv. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Krav til elkabel og nedgravning: Det skal gøres af en autoriseret elektriker. De er som kunde hos el-selskabet tilsluttet elnettet via en stikledning. Alle kunder med luftstikledning får tilbud om nedgravning af ny stikledning.


DONG om hvad der skal ske med din stikledning. Er du i tvivl om hvordan din stikledning skal nedgraves kan du se en tegning ved at klikke på billedet herunder. Hvordan er reglerne for nedgravning af elkabler i haven til lamper.

Er der nogen der kender reglerne for nedgravning af elkabel. De fleste steder er der allerede nedgravet ledninger og ofte, hvor man mindst venter. Fjernvarme-, vand-, gas- og el-ledninger er pulsårer, som fører energi og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg