onsdag 17. august 2016

Calix forhandler norge

Ordre bilvarme/landstrøKGK Norge AS Telefon: +60. Calix er kjent for bilvarme, men produserer også takbokser. Postadresse: Calix AS Postboks 614Kolbotn Norge .

Calix selger sine produkter via et antall kjente grossister og forhandlere. Calix fokuserer på oppvarming av kjølevannet istedenfor tradisjonelle kontaktvarmere. For oss er takboksen et optimalt sett å utnytte bilens potensial. Calix takbokser produseres av Autoform og finnes i en rekke .

Søk etter autoriserte forhandlere på bilmerke/sted. Calix har i mange år vært representert i Norge gjennom ulike salgs- og . Norges beste butikk på skibokser og tilbehør! British Knights CALIX Joggesko dark brown/cognac Sko på Zalando. Norges største forhandler av Calix skibokser! Fri frakt på alle skibokser i nettbutikken!


Vi søker en forhandleransvarlig til spennende stilling i Calix! Kjøp derfor motorvarmer fra Mekonomen, hvor vi har et stort utvalg fra kjente leverandører som Defa, Calix og Meko, så slipper du å stå fast når vinteren er på sitt .

Godkjente produkter Alle Calix produkter er testet og godkjent, de oppfyller alle formelle krav på sikkerhet som kreves både i Norge og internasjonalt; Intertek . BMW NORGE VELGER CALIX - Vi i BMW mener Calix er det riktige valget BMW. Uansett behov din Škoda-forhandler har det du måtte trenge, og deler av . I dag lanseres den nye Dräger Alcotest 38i Norge. KGK ønsker nå å knytte til seg flere forhandlere av Calix marineprodukter.


Calix er et svensk firma som ligger i Eskilstuna, og som i tyve år har vært en av verdens ledende produsenter av elektrisk bilvarme. Oppfølging av forhandlere og innsalg til nye forhandlere i Norge, med hovedfokus på . Når den eksklusive distribusjonsavtalen mellom Calix og KGK nå er. KGK for distribusjon til deres forhandlere i Sverige, Norge, Finland og . Motor Norge AS ble etablert for over år siden.


Det finnes ingen produkter som svarer til valgene. Calix vil knytte til seg utsalgssteder, forhandlere og aktuelle monteringssteder slik at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg