fredag 12. august 2016

Helårspaviljong polykarbonat tak

Polycar paviljongen kan brukes som tak over bobleba til vinterarbeid ute eller som. Polycar - solid helårspaviljong med mm tykt sotfarget polycarbonat tak! Vi har uterom, hagerom, hagestue, veggpaviljong i rustfri material med polykarbonat tak og aluminiumsramme.

Helårspaviljong - polykarbonattak x meter. Paviljongen har polykarbonattak som gjør at den kan stå ute hele året. Helårspaviljong - polykarbonattak x meter Stor paviljong i solid konstruksjon.


Selger min ubrukte helårs paviljong som ligger i esken.

Denne kan stå ute hele året, da den har en kraftig konstruksjon av aluminium og har polycarbonat . Dette er en solid paviljong laget for norske forhold. Den er kjøpt for ca 3-år siden hos telt og fritid i sandefjor der kan du bestille mere tilleggsutstyr om det skal . Paviljongen har polykarbonattak som gjør at den . Taket har et smart klikksystem som gjør dette termotaket enklere å montere en andre. Fordeler med ClickLite: Takplater i polykarbonat gir et værbestandig tak. Vanntett tak i polykarbonat sørger for max le og lys; Mange vakre detaljer.


En badestamp vil også se fantastisk ut under dette taket.

Ubrukt helårs paviljong med polycarbonat tak, 3x3m. Nedbetalingstid: år; Nominell rente: 7. Everlite Dagslystak er et lysgjennomskinnelig taksystem i Polycarbonat eller akryl med profiler av aluminium. Aluminiumsprofilene leveres ubehandlet, eloksert . I løpet av en 10-års periode har takplater av polycarbonat blitt det dominerende takmateriale på hagestuer, vinterhager og andre bygg . Tak i uknuselig 4mm dobbelt Polycarbonat/ UV-stråle behandlet. Helårspaviljong - Polykarbonattak 3xmeter. Prøv vår takkalkulator og finn prisen på ditt nye tak!


Polycar – solid helårspaviljong med mm tykt sotfarget polycarbonat tak!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg