fredag 5. august 2016

Lekehus rødhette pris

Hos Maxbo finner du dette morsomme lekehuset for barn med hems i den høyeste delen. Leveres med blomsterkasser, vinduer i plexiglass, skodder og gulvsett. Beskrivelse fra leverandør Morsomt lekehus med hems i den høyeste delen.

Det tar seg bra ut, barna elsker det og prisen er god. Inne i lekehuset er det en hems i den øverste delen. Morsomt lekehus med hems i den høyeste delen.


Leveres med gulv,glass,blomsterkasser og skodder.

Lekehuset leveres ubehandlet og uten takdekke. Med våre lekehus byggesett kan du slippe billig unna, og sette opp lekehuset på noen dager til en hyggelig pris. Huset er et Rødhette lekehus, som vi kjøpte på Byggmakker i fjor.


Det var MYE jobb å ferdigstille det, selv om det kommer i en ferdigpakke, . Lekestue Rødhette - En flott lekestue med hems. Lekestuen leveres komplett med blomsterkasse og skodder. Dette vil garantert bli en slager i hagen som barna .

Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Flott lekestue fra Arnøy Engros AS som bygges med lafteprinsippet. Lekehus Rødhette Alltid Lav Pris: 79,-'.


Stativet er m og kan forlen- ges opptil. Lekehus Rødhette - en hyggelig lekestue 4kvm. Et av våre bestselgende dukkehus til nedsatt pris!


Titter på Maxbo og ser ut som det er lekehus Ole dere har. Det heiter altså Lekehuset Linda, er frå RKC og forhandlast blant anna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg