tirsdag 16. august 2016

Overvannsrør plast

Bruksområder: Overvannsrør; Rør under vei (stikkrenner); Bortledning fra taknedløp; Bortledning av drensvann; Plastkum . Rør og delerBufretLignendeKjøp Rør og deler i nettbutikken. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. I Pipelifes VA-rør brukes både PVC (polyvinylklorid), PE (polyetylen) og PP (polypropylen). Dette er for øvrig de mest brukte plastmaterialene i verden.


Overvannsrør i plastikk til drenering av overflatevann og til bruk som stikkrenne etc, med glatt innside. De første DV overvannsrør var produsert av PEH-materiale og ble introdusert på 70-tallet.

Overvannsrør i plast er meget sterke mot mekanisk slitasje. Wavin XL-rørene er vårt fleksible sortiment av rør i store dimensjoner – fra 10mm og opp til 30mm. Rørene er enkle å montere, korrosjonsbestandige og . Overvannsrør ligger kun en snau meter under ferdig dekke. Det isolerte overvannsrøret ser litt ut som et fjernvarmerør, bare at det er i plast. PP rør kan også leveres med påsveisede muffer.


Rør med ringstivhet SNkan legges i sand iht leggeanvisning av DNP. Geosyntia leverer typer av store DV rør i plast, begge med ringstivhet fra SNtil SN16. K3XL er et lettvektsrør i PEH i dimensjoner fra 10mm til 24mm. Rørdeler til vannledning i messing og plast.


Vi har et komplett sortiment av PVC rør og tilbehør til avløp. I Skien skal det på avløpsrør benyttes betongrør eller rør av PVC, forklarer teknisk. Jeg har imidlertid ikke sans for store korrugerte rør av plast.


Hvite avløpsrør for innendørsbruk av slitesterk PP-plast er enkle å montere og gir en pent og dekorativ montering der avløpsrør fra . Hovedmengde lagerført er av type Di, det vil si diameteren er målt innvendig. PiPelife Norge AS: KomPeNdium, rør til NorSK VA/Vei. Kabelrør av plast med glatt rørvegg innstøpt i betong (OPI).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg