onsdag 25. februar 2015

Grå stue inspirasjon

Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. Det grå går igjen i sofaen, veggen og gulvteppet, men tekstur i interiøret og innslag av. Få inspirasjon og interiørtips fra Mona i Larvik, vinneren av .

Den enkleste og rimeligste måten å gi stuen din en makeover på er ved å bytte ut . Grått interiør= MALTE FONDVEGG: Fotograf Margaret M. Lange har malt endeveggen i stuen sin grå. Fargen er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i.

Jeg vurderer å male en vegg i stuen med en mørk blå/grå farge. En moderne grågrønn 3-seters sofa med fotskammel i ei stue med grønne vegger. Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Her er veggen malt i Grå Skifer fra Jotun/LADY. Marmor, grått, hvitt og svart – stilrent og delikat.


Tar man utgangspunkt i kjente merkevarer som Ferm Living, Bloomingville, HM osv er det ingen tvil om at vinterens/vårens stikkord er: blå, grå . Hjemme hos Carola Edwardsen i Bærum er stueveggene dypgrønne. GLOBAL INSPIRASJON: Gradient coffee table, designet av Eli Chissick, . Jeg elsker grått interiør, så sofaen skal hvert fall være grå og stooor – må være plass til mange i den! Liker det grå og hvite store flater, men kanskje litt for kaldt for meg.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre. Veggene er helsparklet for å få slette flater og deretter malt med Butinox Interiør Stue Sov Matt maling i fargen 58Lungrå. Stig Lindberg, Gocken Libet Jobs og Viola Gråsten fra 40- og tallet. Den skandinaviske arven preger tapetkolleksjonen Inspirasjon, og botaniske og . Stue Arkitektens leilighet på Fredensborg i Oslo.


Den hvite stolen Hee er fra Hay, og i den ligger en gul og hvit pute fra Donna . Stuen archives page of anette willemine. Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene. Veggene er malt i Kalkgrå fra Jotun, og gjør det store rommet intimt og hyggelig.


Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg