onsdag 25. februar 2015

Pigge opp gulv kjeller

Har fått et tilbud på å få pigget ut bad og vaskeromsgulvet i kjeller på kr. Eg kunne slå det opp med slegge kutte armering med vinkelsliper. Kjeller er på ca 90kvm, veggene er i støpt betong fra 19med et.

Er i ferd med å pigge opp et kjellergulv for å bli kvitt en fuktig kjeller. Har pigget opp ca mnå, bare for å se hva som er under. Selve jobben med å pigge opp gulvet er ikke nødvendigvis den tøffeste jobben. Det å fjerne all massen ut fra kjeller ansees kanskje som den tyngste delen av .

Kjellergulvet var opprinnelig uisolert og det var usikkert hva som var under. For å slippe pigge opp gulvet ble det lagt isolasjonsplater og . Eventuellt pigge opp hele gulvet der badet skal ligge for å få minimal. Jeg har pigget opp kjellergulv to steder for å legge nye rør, dette er ikke vanskelig, men . Utgraving av kjeller, drenering og støpe nytt gulv. Nøkkelkompetanse: Støping av gulv, Pigging og riving, Epoxy gulv, Utgraving.


Hei vi brukte Bygg innovasjon AS til at støpe et kjellergulv for oss i Bærum . Pigge opp og erstatte dagens grove drensmasse (sprengstein) med noe bedre og støpe nytt gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg