tirsdag 24. februar 2015

Cortenstål leverandør

Norsk Stål selger ikke til privatpersoner. Har du behov for stål og metaller i mindre kvanta, ber vi deg henvende deg til byggevarekjeder, som er våre forhandlere . Smith AS tilbyr et bredt vareutvalg innen stål, metall, byggevarer og trelast til byggenæring og industri.

Vi har byggevarehus og anlegg for distribusjon og . Cortenstål er rustfast – det er faktisk rustet med vilje slik at det skal se rustent ut. Strekkmetall i fasade av Cortenstål Fasade av Corten stål.

Selv om stålet raskt får et rustlag er det samtidig rusttregt. ASTRUP er en ledende leverandør innen metaller og plast, og betjener norsk industri med alt innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål, spesialstål og titan . Vi leverer fasadeløsninger i kobber, sink, aluminium, kompositt og corten stål. På Emellom Gardermoen og Biri er rusttregt stål brukt til rekkverk og.


VARMFORSINKET STÅL OG SPESIALSTÅL VARMFORSINKET RUNDT, FLATT, VINKEL, T-STÅL,. LISTESTÅL OG BÅNDSTÅL, KRANSKINNER, SEIGHERDET . Stål- og metalbearbejdning Åbn underemner. Liftproducent har succes med at samle indkøbene hos få leverandører.


Energieffektive stålløsninger i stål, stålbygg, fundamentering og infrastruktur.

I tillegg har Stål fasade AS valgt KMKt som leverandør av vingfundamenter og søyler for. Vi takker NCC Constructions AS og Stål fasade AS for oppdraget . Norge og godt med kanter på lager - det er ingen grunn til å sitte inne. Happy Gardening - hilsen lageret :) Registrert leverandør.


Nordens ledende leverandør av stål og metaller. Sammen med våre kunder og leverandører utvikler vi de beste løsningene for materialer, logistikk, produksjon . Vestre as utvider valgmulighetene på ståldetaljer. I tillegg til varmforzinket stål og varmforzinket og pulverlakkert stål i valgfri RAL farge, leveres nå også de fleste . Et allestedsnærværende materiale i hverdagen, stål har lang levetid og er 100.


Corten stål -alucobond med juster bare utlektinger som bakenforliggende oppbygging. Kassetten kan lages i alle materialer og ønsket størrelse. Cortenstål er utrolig populært, vi rider med på bølgen og vi fremstiller alverdens spændende produkter i cortenstål efter opgave. Stålleverandøren har igen levereret stål til en stor dansk solarpark – denne gang i Fårvang ved Silkeborg.


Ib Andresen Industri leverer stål til prestigeprojekt. Delvist fra eget lager eller vore europæiske leverandører leveres hurtigt, materialer i følgende kvaliteter : HARDOX - WELDOX - HII - CORTEN - DOMEX - ST.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg