fredag 27. februar 2015

Stålspiker betong

Dette er en metode som egner seg når du skal henge opp ting på veggen. Stålspiker, finnes i lengdene og mm. El-forsinkede stålspiker til feste i betong, murstein og murpuss.

Valgt variant: 0xmm/30-pk, 0xmm/25-pk 390. Skal du bare spikre i vegg er det nok stålspiker som holder best, men disse er igjen ganske. Puss eller sparkel har svakere styrke enn betong.

Tilbehør til Platon sikrer riktig montering og funksjonsoppnåelse til hovedproduktet Platon. For festning av tre på unnerlag av stål og betong. Stålspiker er laget av herdet stål, og brukes til å spikre i betong eller mur.


Et utvalg vanlige spikertyper Foto: Brynjulf Blix Vis mer.

Spikerslag festes med stålspiker, ekspanderende plugger eller skruer i plugger. Stålspiker må gå minst 10-inn i betongen. Bruksområder: luftverktøy for spikring av metall deler i stål og betong. Egenskaper: lett i vekt; raskere å arbeid. Lett luftverktøy for spikning i stål och . Fiks profilen på den flate siden og bruk stålspiker for feste.


For herdet stålspiker n Feste av tre og stålprofiler i betong, tegl, stål og lettbetong n Rask og enkel justering av dybden n Belteklips og gummigrep n Rød gass . Er det porøs puss utenpå, kan stålspiker brukes. Du kan oså borre (med slagdrill og murbor), sette inn . GRUNNMURSBRIKKE MED STÅLSPIKER L= 45MM PAKKE. UCO leier ut boltepistoler for universalfesting i betong, tegl og tre.


Boltepistol, enkeltskud - mm stålspiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg