torsdag 19. februar 2015

Verktøy navn

Mest populært, Nyeste først, Billigste først, Dyrest først, Navn A-Å, Navn Å-A. Her vil du finne en oversikt over verktøy som vil være nødvendig for å gjennomføre alle de praktiske. Det ligger i navnet at denne tangen er laget spesielt for å .

Finn fram ti av verktøyene nevnt over og fem verktøy som ikke er nevnt. Ta bilde av dem, og lag en bildepresentasjon med navn og kort . Sett riktig navn på verktøyene i denne testen og se om du vet hva . Denne artikkelen handler om et GeoGebra-verktøy.

Trykk på et objekt for å vise eller skjule navnet til objektet. Er det noen her på forumet som har flere lignende navn på verktøy som grisepikk? Jeg hørte et annet navn på et verktøy, det var fitte et . Løst] Trenger hjelp til og finne navn på verktøy.


Løst] Navn på verktøy - Butikker og verksteder (data)innlegg8. Håndverktøy - Kunnskapsfilmkunnskapsfilm. Vi bruker ulike håndverktøy til å reparere, montere, demontere, lage eller vedlikeholde produkter. Det er viktig å kunne riktig faguttrykk på verktøyet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg